Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë
Kodi i Produktit: prod092
Buqetë me zambakë ylli, gerbera të kuq, 3 trëndafila të kuq. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.