Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Letoni. Ne dërgojmë lule me dorë në Riga dhe 9 qytete, në Letoni

Lulja kombëtare e Letonisë (Latvia) është margaritari i bardhë e i gëzueshëm. Ato mund të gjenden kudo duke lulëzuar në të gjithë vendin nga qershori e deri në shtator, shpesh të përfshira edhe në buqeta me lule. Ato janë veçanarisht popullorë në Ditën e Nënës si dhe si dhurata mirëseardheje. Lulet e misrit dhe kozmosi janë ndër lulet tjera që mund të gjenden gjatë verës teksa lulëzojnë në të gjithë vendin, së bashku me lulet e bukura të pemës landër e cila mundë të gjendet kudo në kryeqytetin e vendit Riga. Një ndër festivalet më të njohura është Festivali i mesit të verës, ku zakonisht mblidhen lule. Teksa nata bie nëpër fshatra, gratë thurin kurora të bukura me lule shumëngjyrëshe për flokët e tyre e meshkujt pijnë birra. Në kohën e Pashkës gjithmonë gjenden zambakët e Pashkës, të cilët përdoren për dekorimin e altarëve të kishave, teksa në kohën e Krishtëlindjeve të njohura janë boronicat e kuqe dhe ciklamat. Duke pasur parasyshë se është një vend baltik, klima e Letonisë (Latvia) është e përshtatshme për rritjen e verdhokut dhe irisëve ngjyrë vjollcë.

Buqeta të Popullarizuara në Letoni


Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

   
Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

   
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

   
Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

   
Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

   
Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Dashuri e Ftohtë

Informacion