Ainazhi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ainazi ndodhet në bregun verior të Latvias. Me një popullsi më pak se 1000 banorë, shpesh ndodh që numri i luleve të tejkaloj atë të banorëve. Disa nga lulet që lulëzojnë në këtë zonë janë lulet e misrit dhe margaritarët. Lule tjera që shihen duke lulëzuar në këtë qytet bregdetar janë aguliçet dhe luleborat.
Kapem Pas Teje
USD 55.04

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 104.58

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 104.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 104.58

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Tërheqje
USD 104.58

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Meritë
USD 75.68

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 77.06

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Përsosmëri
USD 55.04

Përsosmëri

6 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 55.04

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 104.58

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ndjenja Të Ngrohta
USD 75.68

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Hutim
USD 104.58

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 55.04

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 77.06

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 55.04

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 75.68

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja
USD 75.68

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri Për Natyrën
USD 77.06

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Ainazhi. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Ainazhi kohët e fundit : -