Aizkraukle Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhe pse i ndërtuar për të strehuar punëtorët e ndërtimit, Aizkraukle është shëndrruar në një qytet të gjallë. Afërsia e tij me lumin Daugava e bënë këtë zonë ideale për rritjen e një numri të madhë lulesh. Disa nga lulet që zakonisht mund të dallohen këtu janë margaritarët dhe zambakët Jargavanët aromatik lulëzojnë në pranverë, ndërsa edhe lulet e misrit shpesh shihen duke lulëzuar në këtë zonë.
Dashuri e Braktisur
USD 102.85

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 102.85

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E dhimbsur
USD 54.13

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 97.44

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 54.13

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Meritë
USD 74.43

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 54.13

Kthjelltësi

8 trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 54.13

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 74.43

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.13

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 75.79

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 54.13

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 102.85

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Përshtypje Që Zgjat
USD 102.85

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Melodioze
USD 75.79

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 97.44

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Madhështore
USD 102.85

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 54.13

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Top