Aizpute Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aizpute mund të krenohet me faktin se është shtëpia e kishës së lashtë të Shën Gjonit Luteran e cila u ndërtua në 1253. Ky qytet historik ka edhe një shumëllojshmëri lulesh. Disa nga lulet popullore ndër banorë janë margaritarët dhe zambakët. Trëndafilat rozë janë poashtu të preferuar së bashku me aguliçet e begata.
Falënderim
USD 103.64

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 103.64

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E re
USD 54.55

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 75.00

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Forcë
USD 75.00

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Meritë
USD 75.00

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 115.91

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 81.82

Paç Fat

12 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 75.00

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.55

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 76.36

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 103.64

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 76.36

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 76.36

Melodioze

24 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 54.55

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 98.18

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 54.55

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 103.64

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Top