Daugavpils Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Daugavpils është qyteti i dytë më i madh i Latvias. Në qendrën historike të qytetit ndodhen disa ndërtesa të bukura arkitektonike të cilat kanë edhe shumë lloje lulesh. Të mbjellura në vazo dhe të arreduara në kopshte të bukura, këto lule janë një festë e vërtetë. Disa lule që gjenden këtu janë aguliçet dhe margaritarët. Geraniumët e kuq poashtu janë popullorë.
Shije e Mirë
USD 104.34

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 104.34

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Meritë
USD 75.51

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rini
USD 54.92

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 54.92

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 54.92

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 104.34

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 75.51

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Paqe
USD 54.92

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.92

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 76.88

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 104.34

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 54.92

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Përshtypje Që Zgjat
USD 104.34

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Melodioze
USD 76.88

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 98.85

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 54.92

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 104.34

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Daugavpils. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Daugavpils kohët e fundit : -