Jelgava Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 82.36

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Meritë
USD 59.28

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 59.28

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 49.92

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 69.89

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 82.36

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 69.89

Melodioze

24 Trëndafila

Karakter
USD 89.85

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 49.92

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 82.36

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Bashkim
USD 69.89

Bashkim

24 trëndafila

Vetmi
USD 69.89

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 49.92

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Respekt
USD 69.89

Respekt

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 82.36

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 82.36

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përkryerje
USD 69.89

Përkryerje

24 Trëndafila

Joshëse
USD 49.92

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top