Riga Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Riga është kryeqyteti i Latvias dhe në të kaluarën është quajtur Parisi i Lindjes. Poashtu është edhe shtëpia e kopshteve botanike të Univerzitetit të Latvias. Në këto kopshte gjenden shumë lloke lulesh, përfshirë këtu edhe bimë gjithëvjetore e ato të mbrojtura. Disa nga llojet e luleve që mund të gjenden në Riga janë margaritarët e bardhë dhe të verdhë si dhe aguliçet. Zambakët e egër poashtu shihen kudo, së bashku me gjeogjinat. Lulet e myshkut dhe orkidetë ekzotike të kënetës poashtu gjenden në këto kopshte.
Hutim
USD 102.71

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Ngasje
USD 102.71

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 74.33

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 102.71

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 102.71

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Elegante
USD 81.09

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 54.06

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 97.31

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Magjepsëse
USD 102.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 75.68

Melodioze

24 Trëndafila

Meritë
USD 74.33

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Festim
USD 102.71

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 54.06

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 54.06

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 74.33

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.06

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Durim
USD 54.06

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Puthje
USD 75.68

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top