Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Libani. Ne dërgojmë lule me dorë në Bejrut dhe 7 qytete, në Libani

Buqeta të Popullarizuara në Libani


Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Serenatë

Serenatë

Orkid

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

   
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

   
Shpresë

Shpresë

Gerbera

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

   
Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

   
E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

   
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila