Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Libani. Ne dërgojmë lule me dorë në Bejrut dhe 6 qytete, në Libani

Buqeta të Popullarizuara në Libani


Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

    
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

    
Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

    
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila