Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Liberi. Ne dërgojmë lule me dorë në Monrovia dhe 6 qytete, në Liberi

Lulja kombëtare e Letonisë (Latvia) është margaritari i bardhë e i gëzueshëm. Ato mund të gjenden kudo duke lulëzuar në të gjithë vendin nga qershori e deri në shtator, shpesh të përfshira edhe në buqeta me lule. Ato janë veçanarisht popullorë në Ditën e Nënës si dhe si dhurata mirëseardheje. Lulet e misrit dhe kozmosi janë ndër lulet tjera që mund të gjenden gjatë verës teksa lulëzojnë në të gjithë vendin, së bashku me lulet e bukura të pemës landër e cila mundë të gjendet kudo në kryeqytetin e vendit Riga. Një ndër festivalet më të njohura është Festivali i mesit të verës, ku zakonisht mblidhen lule. Teksa nata bie nëpër fshatra, gratë thurin kurora të bukura me lule shumëngjyrëshe për flokët e tyre e meshkujt pijnë birra. Në kohën e Pashkës gjithmonë gjenden zambakët e Pashkës, të cilët përdoren për dekorimin e altarëve të kishave, teksa në kohën e Krishtëlindjeve të njohura janë boronicat e kuqe dhe ciklamat. Duke pasur parasyshë se është një vend baltik, klima e Letonisë (Latvia) është e përshtatshme për rritjen e verdhokut dhe irisëve ngjyrë vjollcë.

Buqeta të Popullarizuara në Liberi


Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

   
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

   
Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

   
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

   
E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

   
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Dashuri Për Natyrën

Informacion