Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Liberi. Ne dërgojmë lule me dorë në Monrovia dhe 6 qytete, në Liberi

Lulja kombëtare e Letonisë (Latvia) është margaritari i bardhë e i gëzueshëm. Ato mund të gjenden kudo duke lulëzuar në të gjithë vendin nga qershori e deri në shtator, shpesh të përfshira edhe në buqeta me lule. Ato janë veçanarisht popullorë në Ditën e Nënës si dhe si dhurata mirëseardheje. Lulet e misrit dhe kozmosi janë ndër lulet tjera që mund të gjenden gjatë verës teksa lulëzojnë në të gjithë vendin, së bashku me lulet e bukura të pemës landër e cila mundë të gjendet kudo në kryeqytetin e vendit Riga. Një ndër festivalet më të njohura është Festivali i mesit të verës, ku zakonisht mblidhen lule. Teksa nata bie nëpër fshatra, gratë thurin kurora të bukura me lule shumëngjyrëshe për flokët e tyre e meshkujt pijnë birra. Në kohën e Pashkës gjithmonë gjenden zambakët e Pashkës, të cilët përdoren për dekorimin e altarëve të kishave, teksa në kohën e Krishtëlindjeve të njohura janë boronicat e kuqe dhe ciklamat. Duke pasur parasyshë se është një vend baltik, klima e Letonisë (Latvia) është e përshtatshme për rritjen e verdhokut dhe irisëve ngjyrë vjollcë.

Buqeta të Popullarizuara në Liberi


Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

    
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

    
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Dashuri Për Natyrën

Informacion