Barklajville Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Barclayville ka një histori unike sepse përbëhet nga katër fshatra. Qyteti ka një shkollë të mesme, i njohur edhe për agrikulturë. Edhe pse shumica e bimëve në këtë zonë janë agrikulturore, poashtu mund të gjenden edhe disa lloje lulesh. Bima e piperit të zi lulëzon në lule të vogla para se të jap frytin. Zona poashtu është edhe shtëpia e margaritarëve dhe disa luleve të egra.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.28

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 78.57

Buzëqeshëse

Trëndafila

Ego
USD 78.57

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 108.03

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Përsosmëri
USD 78.57

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pafajësi
USD 149.28

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 78.57

Pranim Dashurie

Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 149.28

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 109.99

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 78.57

Shpresë

Gerbera

Besnike
USD 109.99

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Joshëse
USD 78.57

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 109.99

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 78.57

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 149.28

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 78.57

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 149.28

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 78.57

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Top