Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese
Kodi i Produktit: prod040
12 trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

We are undergoing a change in ownership. We will be closed for a few days