Bopolu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bopolu ndodhet 100 kilometra në veri të kryeqytetit. Zona është e njohur për agrikulturë përfshirë këtu orizin dhe piperin e zi. Pylli Nacional i Gola ndodhet në afërsi. Edhe pse nuk ka shumë lule mund të gjenden margaritarët dhe aguliçet. Zambakët poashtu mund të gjenden së bashku me disa orkide.
Zonjë Zemërbardhë
USD 54.06

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 75.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 75.68

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 54.06

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 102.71

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Humor
USD 74.33

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Respekt
USD 75.68

Respekt

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 54.06

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 54.06

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 97.31

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Fitore
USD 54.06

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Rehati
USD 102.71

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 54.06

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Fyerje
USD 102.71

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 102.71

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.06

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Lartësi
USD 75.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 75.68

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top