Monrovia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Si kryeqyteti i Liberisë, Monrovia është qyteti më i rëndësishëm i vendit. Edhe pse është një qytet portual Monrovia ka një klimë të thatë. Kjo do të thotë se nuk ka shumë lule në këtë zonë. Pemët e palmës dhe drunjtë e kauçukut shihen kudo. Poashtu mund të gjenden edhe lulet e piperit të zi kur ato lulëzojnë.
Origjinale
USD 75.09

Origjinale

12 Zambakë

Modesti
USD 53.64

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 73.75

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 101.91

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Moderne
USD 53.64

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 101.91

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 53.64

Imagjinatë

12 Trëndafila

E dhimbsur
USD 53.64

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 101.91

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 75.09

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 101.91

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Melodioze
USD 75.09

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 53.64

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Fisnikëri
USD 73.75

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 53.64

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 73.75

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri Besuese
USD 101.91

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime
USD 75.09

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top