Virtyt

Virtyt
Kodi i Produktit: prod167
Zambakë rozë yll, trëndafila rozë, trëndafil i verdhë, gerbera rozë, karafila rozë, orkide të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).