Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Lituani. Ne dërgojmë lule me dorë në Vilnius dhe 21 qytete, në Lituani

Kryeqyteti i Lituanisë (Lituania) është Vilniusi (Vilnius), ku lulja kombëtare është Ruta. Kjo lule e vogël dhe e verdhë nuk duhet marrë si një lule e zakonshme, pasi që ajo ka një histori të gjatë dhe të gjallë. E përdorur nga Plini i moshuar për qëllime mjeksore dhe nga Ofelia tek Hamleti, kjo lule është e njohur edhe si "lulja e mirësisë". Kjo lule e vogël tradicionalisht përdoret edhe në dasma për të simbolizuar pastërtinë e nuses. Lulet janë përdorur edhe në disa festivale dhe festime, duke përfshirë këtu edhe solsticin veror të Lituanisë (Lituania). Gjatë festivalit, kurora me lule të verdha dhe të bardha të blirit thuren, çka simbolizojnë diellin. Një qiri ndizet dhe vendoset në kurorë për të ndihmuar dhe udhëzuar e mirëpritur diellin në shtëpi. Zambakët në ngjyrë portokalli përdoren gjithashtu shpesh në festime. Disa zakone që kanë të bëjnë me lulet, përfshirë këtu edhe zakonin e dhurimit të luleve gjatë vizitës së dikujtë në shtëpi. Sot, disa nga lule të njohura janë edhe trëndafilat, lulet e diellit, irisi dhe gerberat shumëngjyrëshe, ndërsa trëndafili rozë zakonisht përdoret në dasma dhe në ditën e Shën Valentinit. Kopshtet e vegjël janë të zakonshme rreth shtëpive, e një tjetër zakon i rëndësishëm që i përket luleve, është se numri i luleve të mbjellura gjithmonë duhet të jetë çift. Kjo vlenë posaçërisht për funerale dhe varreza.

Buqeta të Popullarizuara në Lituani


Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

   
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

   
Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Joshje Sekrete

Informacion