Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Lituani. Ne dërgojmë lule me dorë në Vilnius dhe 6 qytete, në Lituani

Kryeqyteti i Lituanisë (Lituania) është Vilniusi (Vilnius), ku lulja kombëtare është Ruta. Kjo lule e vogël dhe e verdhë nuk duhet marrë si një lule e zakonshme, pasi që ajo ka një histori të gjatë dhe të gjallë. E përdorur nga Plini i moshuar për qëllime mjeksore dhe nga Ofelia tek Hamleti, kjo lule është e njohur edhe si "lulja e mirësisë". Kjo lule e vogël tradicionalisht përdoret edhe në dasma për të simbolizuar pastërtinë e nuses. Lulet janë përdorur edhe në disa festivale dhe festime, duke përfshirë këtu edhe solsticin veror të Lituanisë (Lituania). Gjatë festivalit, kurora me lule të verdha dhe të bardha të blirit thuren, çka simbolizojnë diellin. Një qiri ndizet dhe vendoset në kurorë për të ndihmuar dhe udhëzuar e mirëpritur diellin në shtëpi. Zambakët në ngjyrë portokalli përdoren gjithashtu shpesh në festime. Disa zakone që kanë të bëjnë me lulet, përfshirë këtu edhe zakonin e dhurimit të luleve gjatë vizitës së dikujtë në shtëpi. Sot, disa nga lule të njohura janë edhe trëndafilat, lulet e diellit, irisi dhe gerberat shumëngjyrëshe, ndërsa trëndafili rozë zakonisht përdoret në dasma dhe në ditën e Shën Valentinit. Kopshtet e vegjël janë të zakonshme rreth shtëpive, e një tjetër zakon i rëndësishëm që i përket luleve, është se numri i luleve të mbjellura gjithmonë duhet të jetë çift. Kjo vlenë posaçërisht për funerale dhe varreza.

Buqeta të Popullarizuara në Lituani


Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

    
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

    
Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

    
Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

    

Ofertë Speciale: Joshje Sekrete

Informacion