Kaunas Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kaunas është qyteti i dytë më i madhë i Lutanisë. Vendndodhja e tij në afërsi të disa strukturave ujore të rëndësishme e bën atë një vend ideal për rritjen e luleve. Ka disa parqe, kopshte dhe zona të gjelbërta në qytet. Në kopshtet botanike mund të gjenden bozhurë, trëndafila dhe gjeogjina. Në zonat me hije të kopshteve gjende edhe hosta. Lulet rue, astere dhe zambakë poashtu lulëzojnë në këto kopshte.
Optimizëm
USD 69.96

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 69.96

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Përsosmëri
USD 69.96

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 69.96

Entuziaste

Trëndafila

Rehati
USD 111.94

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Durim
USD 69.96

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
E re
USD 69.96

E re

Zambakë dhe trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 80.45

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 69.96

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 69.96

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 80.45

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mirënjohje
USD 69.96

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 80.45

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 80.45

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Luks
USD 69.96

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 111.94

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 111.94

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 97.94

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Top