Klaipeda Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Klaipeda është një qytet bregdetar i njohur për rezortet e bukura. Ky qytet portual është shtëpia e një numri të madh lulesh. Në kopshtet e qytetit univerzitar tulipanët lulëzojnë në pranverë. Poashtu përmban edhe lule rue, zambakë dhe papaverina. Bromeliat poashtu mund të gjenden në kopshte.
Pritshmëri
USD 73.36

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 129.39

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Përkryerje
USD 102.71

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 93.37

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 73.36

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Kujtime Të Hirshme
USD 73.36

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 73.36

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 100.04

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Elegante
USD 100.04

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 73.36

Pranim

3 luledielli dhe karafila

E butë
USD 102.71

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Shenjtë
USD 129.39

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 100.04

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 73.36

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 100.04

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 129.39

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 73.36

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Madhështore
USD 129.39

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top