Panevezhys Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Panevezys është i njohur si Çikagoja e Lituanisë. Ka një numër të madhë të kishave, muzeumeve dhe kopshteve. Në kopshte tulipanët i japin ngyrë ndërtesave historike në pranverë. Lule rue, zambakët dhe livandot janë të zakonshme në kopshtet e qytetit, së bashku me gjeogjinat dhe trëndafilat.
Pritshmëri
USD 74.95

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 132.18

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Pajtim
USD 132.18

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 104.92

Përkryerje

24 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 74.95

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e përgjegjshme
USD 74.95

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.38

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Elegante
USD 102.20

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 74.95

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.18

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pranim
USD 74.95

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Rini
USD 74.95

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.38

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Delikate
USD 74.95

Delikate

12 Trëndafila

Urtësi
USD 74.95

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 132.18

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme
USD 104.92

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Besnike
USD 104.92

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Panevezhys. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Panevezhys kohët e fundit : -