Shiauliai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në pjesën veriore të Lituanisë ndodhet qyteti religjioz i Siauliai. Si qyteti i katërt më i madh i vendit ai është shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Kopshtet botanike të këtij qyteti kanë mbi 180 lloje të bimëve dhe luleve vendase. Zambakët dhe livandot janë ndër më të preferuarat, së bashku me gjeogjinat, trëndafilat, lulet e diellit dhe tulipanët.
Zonjë e Bukur
USD 68.63

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Qejf
USD 109.81

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Kujdesi Amënor
USD 96.09

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 68.63

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 68.63

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 96.09

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 78.93

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Entuziaste
USD 68.63

Entuziaste

Trëndafila

Paç Fat
USD 68.63

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 78.93

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 109.81

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Rehati
USD 109.81

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 68.63

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Përulësi
USD 68.63

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mahnitëse
USD 123.54

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 109.81

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 109.81

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E shijshme
USD 96.09

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top