Vilnius Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dikur i njohur si “Jerusalemi i Veriut”, Vilnusi është kreqyteti i Lituanisë. Qyteti është shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve të cilët duket se janë gjithmonë në lulëzim. Kopshtet e Pallatit Presidencial kanë shumë ngjyra të trëndafilave të kuq. Këto kopshte poashtu kanë edhe një shumëllojshmëri të margaritarëve. Tulipanët e të gjitha ngjyrave shihen në pranverë së bashku me trëndafilat hibrid dhe ata të çajit.

Joshje e Gjatë
USD 101.99

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Joshje
USD 83.78

Joshje

12 Trëndafila

E re
USD 72.85

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 116.56

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Luks
USD 72.85

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Besnike
USD 101.99

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 72.85

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 116.56

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shpresë
USD 72.85

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 101.99

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Pritshmëri
USD 72.85

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 72.85

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO