Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Luksemburg. Ne dërgojmë lule me dorë në Luxembourg dhe 6 qytete, në Luksemburg

Buqeta të Popullarizuara në Luksemburg


Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

   
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

   
Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila