Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Madagaskar. Ne dërgojmë lule me dorë në Antananarivo dhe 58 qytete, në Madagaskar

Një grup mahnitës i bimëve të ndryshme dhe luleve janë vendase në Madagaskar (Madagascar), duke përfshirë këtu edhe lulen kombëtare, Poinciana. Këto petale dalluese të kuqe janë të njohura edhe si Delonix Regina dhe mund të rrijnë të lulëzuara deri në tetë javë. Ky vend ishullorë është shtëpia e mbi 12.000 bimëve, ku xhevahir i ishullit është jasemini i Madagaskarit (Madagascar). Hardhia e gjatë e zvarritëse ka lule të vogla të bardha të cilat mund të mbushin kopshtet me aromën e tyre të ëmbël. Ajo që duhet të theksohet është se jasemini i Madagaskarit nuk i përket familjes së jaseminëve, por është në fakt një Stefanotis ose një vello martesor. Një lule e njohur është edhe vinca ose lulja në gjelbërim të përjetshëm. Kjo lule e qëndrueshme mundë të gjendet kudo në të gjithë vendin, e madje lulet e saja të vogla në ngjyrë vjollcë përdoren shpesh nëpër buqeta me lule. Në kryeqytetin Antananarivo, kopshte të vegjël me lule gjenden kudo. Lule tjera të njohura në Madagaskar janë edhe mbi 1000 speciet indigjene të orkideve si dhe disa lloje të ndryshme të hibiskusëve dhe karanfilëve. Në Madagaskar gjendet edhe lulja e bukur e mahnitëse, lulja princeshë e cila ka një shkëlqim blu në muzg.

Buqeta të Popullarizuara në Madagaskar


Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

   
Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

   
Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

   
Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

   


Ofertë Speciale: Përshtypje Që Zgjat

Informacion