Ambanja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 68.91

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.91

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 124.03

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 124.03

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 68.91

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.91

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 68.91

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 68.91

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.25

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 99.91

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 124.03

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Origjinale
USD 96.47

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO