Ambato Boeny Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë Zemërbardhë
USD 68.26

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 68.26

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 68.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 68.26

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 68.26

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.26

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 122.86

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 122.86

Thashethemëse

72 Trëndafila

E dhimbsur
USD 68.26

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 68.26

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 68.26

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

E këndshme
USD 95.56

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO