Ambatondrazaka Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 67.24

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.24

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 121.04

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 121.04

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 67.24

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 67.24

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 67.24

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 107.59

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fyerje
USD 107.59

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 121.04

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 67.24

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 121.04

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO