Ambilobe Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 68.93

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 68.93

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 68.93

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 68.93

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 110.29

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.93

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 124.08

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 124.08

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 68.93

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 68.93

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 68.93

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.29

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO