Ambositra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 97.04

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Durim
USD 69.32

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Përulësi
USD 69.32

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 69.32

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.32

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 124.77

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 124.77

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 69.32

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 110.90

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 69.32

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 69.32

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.90

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO