Andapa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Luks
USD 69.29

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Përulësi
USD 69.29

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.29

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 124.72

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 124.72

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 69.29

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Paqe
USD 69.29

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 69.29

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 69.29

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 110.86

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 69.29

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 124.72

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO