Andoany Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Paç Fat
USD 74.93

Paç Fat

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 66.61

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Përulësi
USD 66.61

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.61

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 119.89

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 119.89

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 66.61

Pranim Dashurie

Trëndafila

E butë
USD 93.25

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Durim
USD 66.61

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 66.61

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.61

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 106.57

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO