Chat with us, powered by LiveChat

Antananarivo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Antananarivo është një ndër qytetet më të gjalla të rajonit. Emri i tij do të thotë “Qyteti i të njëmijtëve” e që është qendra kulturore e politike e vendit. Antananarivo është edhe shtëpia e disa liqejve artifical në formë zemre Liqenit Anosy ku mund të gjenden shumë lloje bimësh e lulesh. Veçohen drunjtë e Poincianës të cilët në pranverë lulëzojnë në lule të purpurta dhe të kuqe.

Mjaft Më Kritikove
USD 68.05

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Meritë
USD 78.26

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 68.05

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 68.05

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.05

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 122.49

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 68.05

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mendime Qiellore
USD 108.88

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 68.05

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 68.05

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 108.88

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fyerje
USD 108.88

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO