Chat with us, powered by LiveChat

Antsirabe Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Antsirabe është qyteti i tretë më i madhë i Madagaskarit. Ka edhe një klimë e cila është më e ftohtë. Kjo lejon që në këtë zonë të rriten disa bimë dhe lule vendase përfshirë këtu edhe lulet e kuqe dhe të purpurta të drunjëve Poinciana. Hibiskusët me lulet e mëdha mund të shihen në verë. Klima e ftohtë është ideale edhe për rritjen e drunjëve të aloas.

Plot Shkëlqim
USD 75.19

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Humor
USD 81.53

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Ego
USD 66.83

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 114.95

Serenatë

Orkid

Bukuri Tekanjoze
USD 57.89

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 81.53

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 89.89

Misterioze

12 Trëndafila

Fisnike
USD 89.89

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Meritë
USD 81.53

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 101.58

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 81.53

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 66.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO