Antsiran̈ana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 66.48

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 106.36

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Përsosmëri
USD 66.48

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 66.48

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.48

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 119.66

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 119.66

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 66.48

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 66.48

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 66.48

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 106.36

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 66.48

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO