Beloha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Elegancë
USD 66.40

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përulësi
USD 66.40

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 66.40

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.40

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 119.51

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 119.51

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 66.40

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 66.40

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.40

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 106.23

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Seksi
USD 96.27

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 119.51

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO