Betafo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mirënjohje
USD 66.79

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 66.79

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 66.79

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 93.50

Besnikëri

24 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.79

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Joshje Sekrete
USD 76.80

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 120.21

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 120.21

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 66.79

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 66.79

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Kapem Pas Teje
USD 66.79

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.79

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO