Fandriana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Flirtim
USD 66.85

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuria e Gruas
USD 66.85

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 66.85

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 93.59

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.85

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 120.33

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 120.33

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 66.85

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 66.85

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 66.85

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 93.59

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Fyerje
USD 106.96

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO