Chat with us, powered by LiveChat

Ikongo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Humor
USD 77.06

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

E këndshme
USD 96.01

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 63.17

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 96.01

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Modesti
USD 82.12

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E përjetshme
USD 82.12

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 35.53

Buzëqeshëse

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 84.97

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Luks
USD 82.12

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 77.06

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Besnikëri
USD 142.13

Besnikëri

24 Trëndafila

Serenatë
USD 108.65

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO