Chat with us, powered by LiveChat

Mahajanga Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mahajanga është një qytet portual i cili vizitohet nga turistët. Edhe pse qyteti i vogël është i njohur për drunjtë e kokosit poashtu ka edhe shumë lule në këtë zonë. Hibiskusët dhe lulet e diellit shihen kudo në verë. Aloet dhe lulet e Poioncianës shihen kudo në qytet.

Dashuri e Ftohtë
USD 68.26

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 95.57

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 95.57

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 68.26

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.26

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 122.87

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 68.26

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Joshje Sekrete
USD 78.50

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 68.26

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 68.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 109.22

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 109.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO