Manjakandriana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.10

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Forcë
USD 78.31

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 68.10

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.10

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 122.58

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 122.58

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 68.10

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 68.10

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 68.10

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 108.96

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Virtyt
USD 68.10

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 68.10

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO