Marolambo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Strehim
USD 110.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 69.33

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.33

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 124.79

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 124.79

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 69.33

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.33

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 69.33

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 69.33

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 110.93

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Vetmi
USD 97.06

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri e Pastër
USD 124.79

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO