Marovoay Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 66.82

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Fisnike
USD 66.82

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 120.28

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 120.28

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 66.82

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 66.82

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.82

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 106.92

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 106.92

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri e Pastër
USD 120.28

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 66.82

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO