Miandrivazo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 67.65

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.65

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 121.77

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 121.77

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 67.65

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 67.65

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 67.65

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 108.24

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 121.77

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 108.24

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Rini
USD 67.65

Rini

Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 67.65

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO