Moramanga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 96.61

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Serenatë
USD 110.41

Serenatë

Orkid

Entuziaste
USD 69.01

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 69.01

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.01

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 124.21

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 124.21

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 69.01

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 69.01

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 69.01

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 110.41

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Besnikëri
USD 96.61

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO