Sambava Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 69.06

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.06

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 124.30

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 124.30

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 69.06

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 69.06

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 69.06

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Dashuria e Gruas
USD 69.06

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.49

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 124.30

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Karakter
USD 124.30

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fitore
USD 69.06

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO