Soanierana Ivongo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shëndet i Mirë
USD 79.00

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përulësi
USD 68.70

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 109.92

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.70

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mahnitëse
USD 123.66

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 123.66

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 68.70

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Kapem Pas Teje
USD 68.70

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 68.70

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 109.92

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Strehim
USD 109.92

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Fyerje
USD 109.92

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO