Toamasina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Toamasina është një qytet i njohur turistik. Vendndodhja në bred të detit dhe klima e nxehtë janë ideale për rritjen e një numri të madh të luleve tropikale dhe vendase. Së bashku me lulet e drunjëve Poinciana mund të gjenden edhe hibiskusë e helikonia.
Qëndrueshmëri
USD 71.71

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Bashkim
USD 87.30

Bashkim

24 trëndafila

Falënderim
USD 99.77

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 99.77

Serenatë

Orkid

Besnike
USD 87.30

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuri e Braktisur
USD 99.77

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Hutim
USD 99.77

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 87.30

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 62.36

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 87.30

Origjinale

12 Zambakë

Elegancë
USD 62.36

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fitore
USD 62.36

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 112.24

Thashethemëse

72 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 70.15

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Strehim
USD 99.77

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 62.36

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Humor
USD 71.71

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 71.71

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top