Vavatenina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Plot Shkëlqim
USD 67.57

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 77.71

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 67.57

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 67.57

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Përjetësi
USD 94.60

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.57

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 121.63

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 121.63

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 67.57

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 67.57

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 67.57

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 108.12

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO